Blogg


Jag är en kvinna, samtidigt så mycket barn som älskar att äventyra, leka och se vad som finns att bjuda på i denna värld. Jag älskar att göra saker, uppleva eller skapa. Det är då jag känner att jag är i kontakt med mig själv, andra, det stora hela – livet. Jag lever för jag tror att det bara är så men jag vill också tro att det är någon större mening, ett brett svar på det kan vara: Att älska. Kärlek och älska… Klyshit – ja jag vet.. hahah men det är så!

För det mesta dels älskar jag, och när jag inte gör det så försöker jag komma ihåg mig själv att: andas och bara känner efter hur allting – känns – just nu!
Golvet jag står på, lukten jag doftar !? Bara komma tillbaka tillbaka i nuet och inse att allting är precis som det ska! Därmed kanske jag förstärker detta nuet och sätter lite sprätt och färg på det med att fiska fram en vacker känsla som jag få och finna i  allt som står i sin sanna natur. Amen typ dans, musik, leka, göra ett smycke, krama om en go vän eller ett träd. 🙂

Att vara kreativ är mycket därför jag lever eller jag lever för kreativiteten och kreativitet är också kärlek (vill jag tillägga) kreativitet är ett uttryck av kärleken/gud/universum eller vad man nu vill kalla det/dä! Hur som hellst har jag funnit några redskap i detta fantastiska lekland som får mig att komma i kontakt med hmm… (jag kommer kalla det gud) och det är ROCKRING, ELDLEKSAKER och HANTVÄRK. Det är dom sakerna och mitt liv runt det som jag hade tänkt skriva mest om i denna blogg….

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s