Foto workshop med Nordlys Alveklæder


Idag har jag stått modell før Nordlys Alveklæder. Dags att slæppa på mina egna førdommar om mig sjælv och bara helt stråla ut min skønhet. Jag tyckte nog jag lyckades ganska bra 🙂

Alva som jobbar som fotograf och bloggare før Nordlys hade funnit några riktigt fina och coola stællen hær i Trondheim før att fota (læmna gærna kommentarer 🙂 )

Just nu letar jag boende i Trondheim på ett vældigt mysigt och fint stølle som heter Svarttlamon. Har vart hær en vecka nu men inte fått någit svar æn om boende. Kænner att jag børjar bli vældigt dessperat efter mitt egna, så jag kan børja jobba på riktigt med att produsera upp rockringar, ha workeshoop och jobba med hemsida.

Trondheim har nog en del møjligheter før jobb hær också før mig. Erik en væn hær har mycket kontakter inom bar och nøjesbiten och kunde førmodligen sælja in mig till en del events.

Men jag ær øppen før andra stællen att bo på också om det inte dyker upp något hær i Trondheim. Just nu ær mitt sinne vældigt mycket uppe i detta: Boende! Ber från hela mitt rot chakra att universum kan lætt som en plætt servera ett boende till mig 🙂  Aho, Satnamn, amen ❤ Kærlek ❤

 

Hulahoops whit Nordlys Alveklær

Modell før Nordlys Alveklær foto: Alva ArtModell och fotograf før Nordlys Alveklær: Alva Art

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.