Hula hooping it’s a portal


Under dom här dagarna jag vart sjuk har jag funnit en del inspirerande saker på internet (säker källa till att hitta allt)

Spiral och hennes hemsida fick mig att förstå rockring och dess frigörande dans på ett annat perspektiv eller snarare på ett djupare plan.

Jag har prövat många jonglering och eld leksaker, men det är rockringen som helt har fastnat hos mig. Ja… det är något magiskt med cirklar. Dock så handlar alla jonglering saker om cirklar, rörelser runt runt.

Rockringen unikt går runt kroppen på en sätt som inga andra verktyg gör. Cirkulerande energi rör och masserar sig runt kroppen och man dansar med rockringen, runt, runt, runt. Man kan ju rätt och slätt inte hamna någon annan stans än i ett trance tillstånd!

Rockringen är den perfekta danspartner om inte annat symbolisk, en nyckelfull leksak och en cirkulär portal för att snurras in i.  Genom att träna rockring ökas definitivt medvetenheten över din fysiska kropp, mentala och spirituella.


Dance is the onely art – in witch we ourselves are – the stuff of witch is maid of 

– Ted shawn

We come spinning out of nothingness – scattering stars… – the stars form a circle –  and in the center we dance

– Rumi

My means of destruction – towards creatsion – through incarnation – that is what im dancing – that is what my dance is about

– Mata Hari

Annonser
Det här inlägget postades i Filosofi, Hulahooping/Rockring. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hula hooping it’s a portal

  1. Sofia Palm skriver:

    Jag håller absolut med dig Jelena. Fint skrivet. Jag har också fastnat totalt för rockringen. Den är så lätt att jobba med, man vill knappt kalla det jobb. It’s all just GREAT fun!! 🙂 Och så får man träning och en fin kropp på köpet. Du kanske har hört om filmen ”The hooping life”. Verkar som att rockar glädjen sprider sig stort runtom i världen, det känns betryggande. Mass endorfin utlösning på gång haha. ”http://hoopinglife.com/

    We are fractal being’s, interacting with fractals.

    Massa lycka och ljus på din resa
    //Fia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s