Eldshow på Svarttlamon / Trondheim


På dagen var jag i Trondheim’s by för att dela ut flyerna och  göra reklam för Ingeborgs evenemang.  Jag rockringade och dansade glatt och det blev en otrolig hit för stads-besökarna 🙂

På kvällen slog jag till med ild-show.. Jag har jobbat hårt med musiken eftersom jag använder ett musik-program som är ganska nytt för mig. Men tillslut fick ihop några vackra låtar, lugna och med ”go” i som passade perfekt till dagens och kvällens evenemang.

Tillsammans med min vännina Yuanyuan på poi, skapade vi otrolig vacker stämning på Svartlamon. Det hela var otroligt uppskattat och kul.

För mig var det ca 1 månad sen jag hade show och det var så bra att tända eld på alla verktygen igen. Elden av inspiration satte stora flammer inom mig igen. En otrolig motivation och ännu bekräftelser sade till mig att : Det är det här jag ska göra.

Flera var intresserade över att lära sig och komma på mina snart-kommande workshop. Va uppdaterad på min blogg här eller min sida på facebook (Jelena Mitra) så kommer mer information om workshop snarast.

Jiiiihhhoooo ❤

Tack till livet och DU som läser

K Ä R L E K

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s