Fullmåne och nytt jobb i Trondheim


Idag började jag jobba på Nattugalen här i Trondheim. Det är en resturang och jag ska jobba där som servitris. Det är ett fint ”vanligt” ställe, men har en maneger/chef som får mig att tro och vilja jobba där för mycket annat än bara servering. Detta stället är ett ”kultur” evenemang och planen är att ha så mycket events där som möjligt. För mig är det tydligen att bara tuta att köra med mina rockrings-preformer. 🙂 Inom kort ska jag hålla en rockring preforming/show på Nattugalen i Trondheim…

Annars kändes det väldigt märkligt att jobba som servetris, hahah jag skattar i tanken på det! Men men, det är bra för nu,  ”säkra” pengarna som jag tränger akurat nå för att betala hyra bland annat.

Jag vill tacka du vackra strålande, vita, klara ljusa, fullmåne, för din healing och renselse du  givit oss dessa 3 dagarna.  Tack Ingeborg och Mona för våran fantastiska ceremoni vi höll igår. Vi växer, blomstrar och förändras i samma takt och utveckling som vår moder och fader. Som jorden och universum.

;~KÄRLEK TILL ALLT OCH ALLA LEVANDE VARELSER ~;

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s