♥ Flummtugg, men jag är seriöst ;P ♥


Nu har jag kommit på platts i Oppdal. Har flyttat till en liten by som ligger en och en halv timme från Trondheim. En skid-ortsby. Är här för att jobba ihop pengar till att investera spännande redskap och utstyr till mina preformans + körkortt och husbil… Ja det är gott betalt och det bästa av allt NATUREN 😀

Sitter på min sängkant och kan se det gröna dansande norrskenet utanför, mörkret är för mörkt för att tyda fjälltopparna, men dom är där, bakom och sänder ut sin starka energier. Fjällen här, är ganska runda och mjuka. Jag kan känna och på ett sätt höra deras sång som går i kvinnliga toner.

Jag går på tur varje dag,.. Inte så mycket i skogen eftersom snön är alldeles för hög. Det får gå bra att gå längst de små bilvägarna som ändå har ramarna av träd. Men jag fann mig en liten skogsväg som har blivit upptrampad. Det är en led som leder till toppen av ett berg, en pilgrim. Jag gick in på stigen ett tag och stanad upp, tog några klumsiga skutt i den djupa snön, trampade den ned och lagade mig ett näst/hål/platts där jag kunde stätta mig ned. Satt ned och tittade upp på berget. Från höstens sermonier har jag fått det så klart för mig hur universum, moder jord och alla dess spirit älskar när vi sjunger till dom. Böner och vibrationer – dom hör oss och dom svarar oss genom att ge oss flyt och överflöd i vardagen.

I det snöiga nästet jag satt i, sjöng jag en sång : Fader sol, farmoder måne, universum’s – rike stora ande. Du som kallas vid så många namn och du som omöjligt kan ges något namn. Tack för att du för oss samman och låter oss sjunga livet sång.

Jag fick nog den mest tydligaste uppenbarelsen jag fått hittills. Jag sjöng min kärlek och tro från hela mitt hjärta, om och om och när jag slutade såg jag högt högt upp, långt långt bort, en svart prick på himlen som rörde sig. Jag tänkte först att det är ett flygplan. Men den svarta pricken rörde sig i cirklar. Ja, det var en örn! Och örnar ser man inte allt för ofta här.  Kanske det inte verkar så speciellt för alla er där ute som läser. Men jag vet, jag kände att det var ett direkt svar från ”den/det med massa namn” Åhh wow det var så starkt, tårar av kärlek, tillit och tro föll från mina kinder. Är så glad att jag är religös… hahah. Det gör mig verkligen lycklig 😀 så om ni inte är det redan, så hoppas jag och önskar er alla – att öppna upp till något helt galet vackert, häftigt, kul, magiskt! Livet blir så mycket mer fyllt med så lite 🙂

Tack tack tack Ahoo, namnaste!

♥  Massa kärleksljus och goda blessings på DIN väg ♥


Annonser
Det här inlägget postades i Filosofi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s