Vår sprudel på Solhälla


Solklart och varmt välkommen till Solhälla kursgård Lördagen den 13 april. Vi vill väcka naturen och gården till liv med ett Vår sprudel evenemang. Vi önskar att dansa, skratta och fira med dig. Hällungesjöns skogsväsen behöver också din hjälp.

12.00 – 13.30 Blir det en Äventyrsteater En vandring runt gården där ni kommer få möta skogens och sjöns väsen. Dom har något viktigt att berätta för er och ett uppdrag som måste genomföras för att Hällunge sjön helt ska få sprudla upp till vår. En härlig skatt väntas på dom som genomför vandringen.
Detta är för vuxna och barn och man går tillsammans i mindre grupper.
20 kr vuxen
10 kr barn

Det kommer finnas en liten hantverksmarknad där du kan hitta vackra fjäder örhängen, gott färskt hem och nybakat surdegsbröd eller en CD skiva passande till gåva eller present?!

13.30 – 15.30 Efter Äventyrsteater vandringen finns det möjlighet att köpa vegetarisk gryta, sallad, raw food kakor, te kaffe och annat gott i vårat Cafe. Hantverksmarknaden har öppet.

15.30 – 17.00

• Lär dig vilka som är dom ätliga vår växterna i våran natur. Tim Jago tar er med på en liten vandring runt gården, visar och berättar om medicin växter som är sunda och ätliga.

• Kom och sjung mantran och Badjans med oss! En ljud och sång cirkel öppen för alla.

• Film av Henrik Gard ¨Day 776¨ Ett filmkollage från en 221 dagars liftningresa från Singapore till Sverige

17.00 – 19.00 Cafe och hantverksmarknaden öppnar igen.

17.15 – 17.45 Kenia live http://open.spotify.com/album/42GrYB9A65ojPfKIwHZred

17.45 – 19.00 Öppen scene! Har du en dans, sång eller annan talang? Nu har du chansen att dela förmodligen framför den snällaste publiken.

19.00 – 19.20 Blir det en glödande eld-show! Jelena Mitra och hennes cirkus vänner från Göteborg bjuder in till en spännande och vacker resa med dans, akrobatik och eld.
www.jelenamitra.com

19.30 – 24.00 Dans musik i Solhälla’s Dome. Domen är stor, rund, geometrisk och vacker, dock inte isolerad. Så det gäller att röra på fötterna eller ta med extra sockor eller jacka.

Dj Shanti Mambo (från Järna triben)

21.30 – 21.45 En ljus och färgrik överraskning från Jelena Mitra’s performens and art.
www.jelenamitra.com

Evenemanget är öppet och du kan komma och gå när det passar dig. Vi har ett rekommenderat donations pris på 150 kr för att evenemanget ska gå runt. Detta läggs i våran önskebrunn och på köpet får du en önskning, tillgång och valfrihet att uppleva workshop’s och uppträdanden utöver det vanliga.
Under hela dagen finns plats och tid för möten och samtal med nya människor. Du är också välkommen att ta din egna promenad runt bäcken eller gårdens meditations spiral. Kanske du bara vill sitta på våran soliga stora terass och njuta av en bit Raw food kaka?! Vi är hjärtligt glada för det du är och din närvaro.

Ingen anmälan behövs.

För er som vill sälja på Hantverks-marknaden kontakta Jelena på: ji_lena@hotmail.com eller ring 0735283311.

Om du vill övernatta kostar det 300 kr. Skriv till info@solhalla.com om du vill boka en säng i ett dubbelrum.

Mycket kärlek, flow och ljus önskar vi på Solhälla!

var spruudel flyers mindre

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s