Hoop Community

Ett av de mest fantastiska och fascinerande med Hoop dance är den fina
¨comunityn¨. Eftersom Rockring fortfarande är nytt i sverige så är inte våran lokala 2IMG_9468-Mcomunity så stor. Men Hoop dance ökar kraftigt och intresset är stort. I USA (som jag själv besökte hösten 2012) är Hoop-familjen stor. Där arrangeras det regelbundet ¨Hoop jam¨, ¨Hoop camp’s¨, Hoop-fester¨, Hoop-workshop¨m.m… där man träffas för att dansa, flowa in i musiken och rockringen. (Som ett rockrings disco eller clubb). Man utbyter öppen och hjärtligt sina tipps och trix. Gemenskapen är stark och kärleken är stor.  I Hula Hoop comunityn finns ingen konkurrens och det finns inga tävlingar. Vi skapar en värld där vi lyfter fram, delar och inspirerar varandra till att utvecklas och upptäcka våran kreativitet och uttryck.

Hoop camp famely

Hooping.org

Är det största Hula Hoop forumet här på internet. Ett forum med utmaningar, artiklar om Hoopare runt om kring, överallt i världen. För inspiration, tipps och trix. Vart man köper Hula Hoops eller hur man gör själv. Jelena Mitra’s videos har flera gånger blivit uppmärksammat på denna sida. Philo Hagen är den drivande mannen bakom forumet och överlag för Hula Hoop communityn i världen.
www.hooping.org

Hoop Camp

I Hoop världen arrangeras olika event’s eller olika camp. Det största och äldsta av dom är Hoop camp som arrangeras varje år i Santa Cruze i Kalifornien av Heather Troy. Det är en veckas läger med en stor mängd urvalda av olika Rockrings’s klasser framförda av de mest främsta Hoop artisterna och lärarna. En intensiv vecka med workshop, uppträdanden och massa inspirerande möten med Hooper’s från hela världen.
www.hoopcampretreats.com

Hoopurbia

Arrangeras för andra året i rad i år. 2012 var det i Berlin och 2013 rör de sig vidare ner till Prag. Arrangören och skaparen bakom evenemanget, är Europas mest främsta Hula Hoop artist och lärare ¨Bekka Hoop¨. Fokus är att kreativt komma samman, uppleva, lära sig nya tekniker av världens mest främsta Hoop artister och lärare.
www.hoopurbia.com

Hoopers

2 kommentarer till Hoop Community

  1. Hoppas det blir mera i sverig!! Brukar du besöka urkult? (festivalen) där skulle hooping passa superbra! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s