Klasser och jam i Stockholm

TYVÄRR INGA KOMMANDE KLASSER FÖR TILLFÄLLET

 

 

DSC05838

Hej kom och prova på Hula Hoop dance och fitness söndagarna 9 och 16 september i Tantolunden. Hoop jam är ett event där vi sätter på musik och tränar tillsammans. Jag kommer finnas på plats med Hula Hoops och musik från klockan 18.00

18.00 En genomgång för helt nybörjare. Jag lär ut tipps och trix hur ni kan snurra igång rockringen runt höfterna och armarna. Från 18.30 ¨jamar¨ vi och tränar fritt.

Låt oss snurra igång Stockholm och Tantolunden i Hornstull.

Donation är välkomet att lägga för att låna rockringar. Om du har en egen rockring, ta den med 🙂

LED HT STHLM

OM HOOP DANCE:
Rockring eller som evolutionen uttrycker det; Hula Hoop-dance är ett fantastiskt redskap som har fyllt många personligheter med hälsa, glädje och kreativitet.
Hoop dance är ett underbart sätt att träna koppen och komma i form. Den ger dig en lätt massage, samtidigt som den bygger grundläggande musikler, kroppskännedom och massa annat.
Rockringarna är idag större och tyngre, klädda med inspirerande färger och med en ¨grepp tejp¨ som gör att det enklare att hålla kontakten med ringen. Med rätt tyngd och storlek kan alla rockringa.

I hoop dance finns oändligt med rörelser och trix. Genom att integrera dessa i kroppen, sätta på musik man älskar så får man möjlighet att snurras in i fantastiska cirkulerande dimensioner.
Hoop dance har inga rätt, fel eller speciell stil. Var och en har sin egen stil och här har du möjligheten att komma i kontakt med just din! Hoopen är våran danspartner., verktyg och portal – för att lära känna oss själva, våran kropp, öppna upp för kreativitet, bli motiverad och inspirerad.

BIO
Jelena Mitra har över 12 år arbetat med dans, teater och akrobatik.
I en resa till Amerika kom Hula hoop dansen in i mitt liv. Det öppnade upp en helt ny medvetenhet för mig. Jag hittade mitt verktyg, för att dela och sprida min gåva som en uttrycksfull konstnär. Men jag hittade också ett sätt att få kontakt med mig själv, kropp och komma i kontakt med några fantastiska dimension. I dag är det en djup passion, hobby och arbete. Jag uppträder regelbundet runt om i Europa med Hula Hoops, LED och Eld shower.

Jag har bott i Californien (Mekka för Hoop dance) där jag mött och tränat med världens ledande hula hoop dance-lärare och -artister där jag också hållit workshop för att dela Sacreat Gemetry, konster och trix.
Undervisat på Helsingfors Hoop konvent 2014, i Oslo, Köpenhamn, Hoop Camp i Santa Cruze och i augusti premiär på UK Hoop konvent.
Våren 2013 utbildade jag mig hos Europas främsta lärare Jo Mondy från Live Love Hoop i Storbritannien. (som kommer till Stockholm och Oslo i mitten av september)

Hoppas vi ses
Flow and Dance Forward
//Jelena Mitra Hoop
www.mitrahoop.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s