Jelena Mitra

Bio
¨Jelena Mitra började som ung akrobatisk gymnast, hon över gick till modern jazz dans som 12 år. Hon gick sin egna väg när hon regelbundet började dansa och utveckla frigörande dans. Samtidigt studerade hon teater och full förde en 3 år ¨förberedande skådespelar utbildningen¨ i Karlstad. I en resa till Amerika mötte hon Rockringen och den magiska dansen bakom detta verktyg. Den kom att fylla hennes kreativa behov, sökande av en djupare kontakt med henne själv, sinne, kropp och själ.

I 4 år har hon nu dansat, uppträdigt och hållt Rockring’s – kurser runt om i världen. Jelena syr sina egna kostymer och med ett teater sinne, akrobatisk kropp, unikt uttryck och dans på hög nivå blir hennes shower nått ut över det vanliga¨

IMG_02761150851_10151590662788564_907382174_n

Vision
Min vison är att inspirera, krydda människor liv med nya inpulser, få människor att lära känna sig själva och leverera berikande upplevelser. Jag vill leva och spegla människor i att finna deras högsta potential och kraft.
Att inspirera människor till att leva ut deras dröm, vara en förebild eller en inspiratör till   att visa att allt är möjligt. Vi är värda allt det bästa! Jag ser livet som en gåva och lekplats där skapar möjligheterna är obegränsade. Vi kan manifestera och leva vår högsta dröm. Jag lever min och önskar att vara en inspiration för att andra ska leva sin.  Jag tror det är meningen med livet – Göra det vi älskar!

Jag uppträder för att jag älskar det och jag håller kurser för att öppna möjligheten för andra att lära sig denna magiska Rockring’s dans. Eftersom jag vet hur mycket gott den ger mig och att dansen är ny i Scandinavien. Så är det en ivrig, lycklig, självklarhet att dela Rockring’s dansen till Sverige och Europa. ¨Delad glädje är dubbel glädje¨ Jag drömmer om att bygga upp en Hula Hoop / Rockring comunity i Sverige.  Att skapa en värld där vi lyfter fram, delar och inspirerar varandra till att utvecklas som människor. Läs mer om varför rockring är en sådant kraftigt och kul verktyg här.

Hooop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s