Vision


Min vison är att inspirera, krydda människor liv med någonting nytt, få människor att komma i kontakt med något djupare i dom själva. Jag vill leva och spegla människor i att finna deras högsta potential och kraft.
Jag vill inspirera människor till att leva ut deras dröm, vara en guide och visa att allt är möjligt. Vi är värda allt det bästa och har en sådan möjlighet att skapa och manifestera våra drömmar. Jag lever min och önskar att vara en inspiration för att andra ska leva sin.  Jag tror det är meningen med livet – Göra det vi älskar!

Jag uppträder för att jag älskar det och jag håller kurser för att öppna möjligheten för andra att lära sig denna magiska Rockring’s dans. Eftersom jag vet hur mycket gott den ger mig och att dansen är ny i Scandinavien. Så är det en ivrig, lycklig, självklarhet att dela Rockring’s dansen till Sverige och Europa. ¨Delad glädje är dubbel glädje¨ Jag drömmer om att bygga upp en Hula Hoop / Rockring comunity i Sverige.  Att skapa en värld där vi lyfter fram, delar och inspirerar varandra till att utvecklas och upptäcka våran kreativitet och uttryck.  Läs mer om varför rockring är en sådant kraftigt och kul verktyg här.

Hooop

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s