Köp Rockring

Order your portal!
Handmaid with of course a lot of love!

Rockringar är hand-gjorda och exklusivt byggda från grunden av Jelena Mitra.
De är anpassade för Hoop dance och fitness. 

Travel Hula Hoops – alla hoops är ihopfällbara så de kan enkelt fraktas på posten, packas med i resväskan eller i handbagaget på flyget. 

Om storlekarna – Ju större rockringen är, ju lättare kommer det vara för dig att hålla hoopen upp och rocka runt midjan. För dig som är helt nybörjare eller vill använda rockringen till fitness, rekommenderar jag en PM-tub 25 mm. En rockring som är i diameter från golvet till din navel/eller precis lite under naveln. Mät med ett måttband och berätta i ett email dina centimeter. 
Om rockringen är stor och tung så blir det dock svårare att dansa med rockringen i vertikala rörelser och isolationen. Då kan ändå en PM – tub / 20mm passa dig som är nybörjare men som ändå har god koordination.  
Om du är erfaren rockrings dansare /hoopdancer, då är det polypro tuben den du vill ha. Detta är en mycket lättare tub i tyngden men alltså svårare, mer utmanande att rocka med runt höften.  Kanske du föredrar att storleken också är mycket mindre så du kan bli expert på isolationen. 

Tejp – Vi tejpar dem i dina favorit färger. 2 färger med glitter tejp och 1 grepp tejp om du önskar.  Grepp tejpen är en fördel att ha till dig som är nybörjare.  Det går också bra att välja 1 färg. Då brukar vi tejpa grepp tejpen på insidan av rockringen.  


PM – Tub

• 25 mm tub tjocklek. Denna tub är perfekt till för fitness och helt nybörjare. Man får en tydlig och klar kontakt med Hoopen som gör att det är lätt att komma ingång att snurra runt höften.

• 20 mm tub tjocklek. Denna tub är perfekt för nybörjare. Den är lite lättare i tyngden än 25mm tuben, men ändå tillräckligt tung för att du som vill utföra rockrings dans ska komma ingång.

480 kr (ink moms)


Polypro

• 3/4″ tub tjocklek. Tuben är lite tjockare än 5/8″ vilket ändå passar bra för den som är lite ny med Hoop-Dance. Men är ändå lätt och smidig att dansa med

• 5/8″ tub tjocklek. En mycket lätt tub för den erfarna rockrings dansaren som Jelena Mitra själv använder.

Du kan beställa dessa med din favorit tejp eller ”nakna” alltså utan tejp men med insidan sandpapprar så du får lite grepp om den.

490 kr (inklusive moms)


Barn Rockringar

20 mm tub tjocklek. Rockringen är klädd med två tejpar, en glitter och en grep som gör det lättare för barnen att få kontakt med ringen.
Rockringen rekommenderas att gå lite ovanför naveln. Mät gärna ditt barn, sänd oss måttet och önskning på färg, så gör vi en alldeles handgjort vacker rockring till din rockring’s-stjärna!

380 kr (inklusive moms)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: